Ringier România lansează Noizz.ro

Ringier România lansează astăzi, 1 martie 2017, platforma online Noizz.ro, un concept unic în România cu povești urbane, interviuri, fashion, cultură și divertisment dedicat sufletelor tinere.

Noul produs editorial face parte din rețeaua internațională NOIZZ, cu prezență în țări precum Polonia, Slovacia, Serbia și Germania și aparține joint venture-ului Ringier Axel Springer.

Site-ul va conține reportaje, noutăți despre stil, cultură și tehnologie, informații despre locuri în care merită să ieși și mâncare pe care ar trebui să o încerci, filme și muzică.

“Avem un target psihografic, nu demografic. Ne propunem să ne adresăm unui public format din persoane urbane, hype, cool, connected, tinere la minte și la suflet. Nu facem zgomot de fond, ci de formă. Suntem originali, autentici și mioritici și așa sperăm să fie și cititorii noștri.”, Echipa Noizz.ro.

Grupul Ringier

Grupul Ringier este cea mai mare companie media din Elveția, cu numeroase operațiuni în alte țări, având în total peste 6000 de angajați. Ringier publică peste 100 de titluri în 11 țări și produce 14 programe TV; de asemenea, Ringier are peste 20 de platforme online și 10 tipografii.

Ringier România are în portofoliu publicații ca: Libertatea, Unica, Viva, Elle, Avantaje, Glamour, Bravo, TVmania, Auto-Bild etc.