Ce gândesc bărbații – seria video de pe Unica.ro – la 3 luni de la lansare

“Ce gândesc bărbații” este o serie video ale cărei episoade se difuzează pe site-ul Unica.ro, de două ori pe săptămână. Primul episod al acestui format a fost lansat pe 11 noiembrie 2016, până în prezent fiind difuzate 24 de astfel de video-uri, care aduc în atenția publicului părerile a 13 bărbați despre subiecte de actualitate, controversate sau îndrăznețe, care le preocupă în mod egal și pe femei.

Creat pentru cititoarele unica.ro, formatul “Ce gândesc bărbații” urmărește să ofere răspunsuri doamnelor preocupate să afle ce este în mintea barbatilor și cum văd ei lucrurile, în funcție de situație.

Ce gândesc bărbații – de la teme de actualitate, până la subiecte mai controversate

Cu o abordare prietenoasă și dinamică, seria video “Ce gândesc bărbații” este gândită să dezbată, de fiecare dată, în decurs de maxim 2 minute, câte un subiect de interes, fie că este vorba despre o temă de actualitate, fie că este un topic controversat sau îndrăzneț. În tot acest răstimp, cei intervievați – bărbați provenind din medii diferite: de la vedete de televiziune, până la psihologi, actori, DJ-i, profesori universitari, sportivi sau kinetoterapeuți – răspund întrebărilor adresate de Unica.ro.

Protagoniștii sunt deopotrivă persoane publice, cât și bărbați obisnuiți, având tipologii, job-uri, preocupări și chiar și zodii diferite, cât și vârste cuprinse între 27 și 46 de ani.

Formatul seriei “Ce gândesc bărbații” îi provoacă pe cei 13 protagoniști să ofere răspunsuri la întrebările încuietoare și deopotrivă amuzante ale redactorilor Unica.ro, pe teme de modă și frumusețe, relația cu sexul frumos sau despre stilul lor de viață.

Printre temele cele mai urmărite ale seriei “Ce gândesc bărbații” despre… se numără: femeile care fac primul pas într-o relație, rujul roșu, cât de ușor sau greu le este să spună „Te iubesc”, cine gătește mai bine, femeia sau bărbatul și multe alte subiecte interesante, abordate cu umor și consecvență de către cei 13 colaboratori, între care se numără și vedete precum: Radu Vâlcan, Răzvan Fodor, Șerban Copot, Octavian Strunilă, Cosmin Tudoran sau George Vintilă.

Unde pot fi urmărite episoadele seriei “Ce gândesc bărbații”?

Toate cele 24 de episoade înregistrate până în present, cât și cele care vo urma, sunt postate în cadrul secțiunii video cu același nume, de pe site-ul Unica.ro. Cu fiecare nou episod, înregistrările video sunt promovate și pe pagina de Facebook a Unica, unde au înregistrat, până în prezent, un număr 350.000 de vizualizării via facebook și site, cât și reacții sau distribuiri, conform Google Analytics și Facebook Insights.

Comunitatea Unica – cea mai activă şi dinamică, atât online cât și offline

Brandul Unica are o audiență globală de 305.000 de cititori unici** (print, site și pagina de Facebook). Din audiența totală a brandului Unica, 62% urmaresc website-ul, 34% intră pe pagina de Facebook, iar 29% citesc revista.

Unica.ro este lider în segmentul de lifestyle feminin, cu un trafic lunar* de peste 4,1 milioane de utilizatori unici și peste 13,8 milioane de afișări. Majoritatea celor care formează audienţa site-ului unica.ro sunt femei provenind din mediul urban, active din punct de vedere profesional, cu studii medii sau superioare, căsătorite şi/sau având copii, parte a categoriilor ESOMAR AB, conform Genius Audience (Decembrie 2016) & Google Analytics.

Revista Unica este lider pe segmentul glossy up market, cu 88.000 de cititori/ ediție**. Cititoarea revistei Unica are vârsta medie de 38 de ani, studii superioare, locuiește în orașele mari și are un statut social ridicat, cu venituri peste medie.

Evenimentele Unica, precum Summer FiestaAtelierele de idei Unica sau Unica Party reprezintă ocazii speciale adresate comunității de cititoare active, care urmăresc atât publicația lunară, cât și website-ul și cărora le place să participe la acțiunile brandului.

*SATI (ianuarie 2017)

**SNA (iunie 2015 – noiembrie 2016; target: femei, urban, 14-74 ani)