Marea Dezlipeală – cel mai popular concurs din print, ajuns la cea de-a șasea ediție

Libertatea, cel mai citit furnizor de ştiri din România, cu o audienţă 360 pe segmentul urban de 762.000 de cititori* ai publicației tipărite, site-ului şi/sau paginii de Facebook. și cu o audienţă în print, la nivel urban, de 282 de mii de cititori/ediţie, rămâne în topul preferințelor publicului din România*.

Cel mai popular concurs al ziarului Libertatea – Marea Dezlipeală – ajuns deja la cea de-a șasea ediție, revine, sa de fiecare dată, cu o mulțime de premii, care mai de care mai atrăgătoare. Timp de opt săptămâni, începând de luni, 16 ianuarie, ziarul Libertatea va fi însoțit de tichetul de concurs, care poate dezvălui peste 1.000 de premii instant pe zi, între care bani cash, electrocasnice și multe alte surprize. În plus, la finalul campaniei va fi acordat marele premiu, prin tragere la sorți, de 10.000 de lei.

Concursul Marea Dezlipeală s-a bucurat încă de la început de un mare succes în rândul cititorilor, beneficiind de o intensă campanie de promovare pe toate mediile. Precedentele cinci ediții Marea Dezlipeală, lansate de Libertatea, au făcut fericiți 50.000 de români, care au câștigat premii în valoare totală de aproape o jumătate de milion de euro.

Taloanele cu cele 3 simboluri identice aduc câștiguri pe loc sau șanse la Marele Premiu de 10.000 de lei!

Electrocasnice, televizoare, bani cash și multe alte surprize – toate acestea pot fi câștigate zilnic de către cei care găsesc cele trei simboluri identice sub clapeta talonului de concurs. În plus, în fiecare vineri, seria unică de pe taloanele de concurs poate aduce prin tragere la sorți un televizor la Speciala de Vineri!

Indiferent dacă au câștigat sau nu unul dintre premiile instant, toți participanții intră în tragerea la sorți pentru premiul cel mare: 10.000 de lei CASH, pe baza seriei unice de pe tichet, înscrisă de concurenți. Extragerea Marelui Premiu va avea loc pe 10 martie, la ora 17:05, iar numele câstigatorului va fi anunțat în ediția din 11 martie a ziarului Libertatea.

Validarea câștigătorilor se face conform Regulamentului Oficial al campaniei, publicat pe www.libertatea.ro. Valoarea totala a premiilor puse in joc, de data aceasta, la Marea Dezlipeala, este 431.659 de lei net.

* conform studiului BRAT iunie 2015 – noiembrie 2016, univers: populația urbană, cu vârste cuprinse între 14 și 74 de ani.