Copilul tău, vedeta noastră – cel mai popular concurs pentru părinţi

Lansat la jumătatea lunii august de către Libertateapentrufemei.ro, concursul Copilul tău, vedeta noastră s-a transformat rapid într-o secţiune interactivă de succes, care a adunat în jurul său o comunitate de părinţi mândri de copiii lor.

Secţiunea interactivă Copilul tău, vedeta noastră oferă posibilitatea cititoarelor să încarce fotografii ale copiilor lor și să îi înscrie astfel în cadrul unui concurs de popularitate. Săptămânal, fotografia cea mai apreciată, care strânge cele mai multe voturi, este desemnată câștigătoare. Mecanismul de votare se bazează pe numărul de interacțiuni înregistrate via canalele de social media: facebook, twitter sau google +, pe care cititoarele pot partaja fotografia înscrisă în concurs.

Copiii vedetă – protagonişti în materiale foto şi video

Cu un trafic în creştere şi un număr mediu zilnic de 300 de înscrieri şi peste 1,6 milioane de afişări, concursul Copilul tău, vedeta noastră va beneficia, începând cu 1 noiembrie, de un format extins şi de mai multe categorii de premii. Astfel, cea mai votată fetiţă a lunii şi cel mai votat băieţel al lunii vor primi premii atractive, constând în jucării în valoare de 150 de lei. În plus, vor exista şi o serie de premii săptămânale, constând în cărţi şi DVD-uri cu poveşti şi filme pentru copii.

Începând cu 1 decembrie, secţiunea Copilul tău, vedeta noastră va pregăti noi surprize, care se vor activa pe toată perioada Sărbătorilor de Iarnă. Începând cu această data, părinţii vor putea înscrie în concurs atât fotografii, cât şi materiale video ale copiilor lor. Acestea vor fi premiate în cadrul unei sesiuni speciale, protagoniştii celor mai votate filmuleţe urmând să primească, la rândul lor, premii constând în jucării.

Indicatori de trafic și audiență

Cu peste 650.000 de utilizatori unici care accesează lunar site-ul și aproximativ 2,6 milioane de afișări, Libertateapentrufemei.ro se clasează în topul* site-urilor generaliste pentru femei.

În print, atât din punct de vedere al tirajului vândut, cât și al audienței, Libertatea pentru femei este lider absolut în segmentul mass-market. Cu o audiență de 265.000** de cititori pe ediție și un tiraj vândut de 40.500*** de exemplare pe număr, Libertatea pentru femei este cea mai citită și cea mai vândută revistă săptămânală pentru femei din România.

* SATI trafic (septembrie 2016)

** BRAT (aprilie – iunie 2016)